Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایسنا/مرکزی مدیر درمان تامین اجتماعی استان مرکزی گفت: بیمارستان امام خمینی اراک با راه اندازی واحد خیاط خانه خود لباس های حفاظت فردی پرسنل را راسا تولید کرد.

روح‌الله سهرابی در گفت‌وگو با ایسنا با اشاره به تولید لباس‌های حفاظتی ویژه پرسنل بیمارستان امام خمینی(ره) اراک توسط مجموعه بیمارستان بیان کرد: با شیوع بیماری کرونا در جهان تمامی مراکز درمانی با کمبودهایی مواجه شدند که بخش قابل توجهی از آن در حوزه وسایل حفاظت فردی مانند گان، کلاه، ماسک، پاپوش و .

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

.. بود.

وی با بیان اینکه بیمارستان امام خمینی(ره) اراک نیز از قاعده کمبودها مستثنی نبود، به همین دلیل با وجود همه سختی‌ها سعی شد خرید امکانات و وسایل حفاظت فردی ویژه پرسنل به سرعت انجام شود، گفت: مشکلات موجود در مسیر خرید و تهیه امکانات باعث شد که بیمارستان به فکر تولید بیفتد. این بیمارستان واحد خیاط خانه و ردیف سازمانی خیاط دارد، بر همین اساس اقلام مورد نیاز و پارچه خریداری شد، یکی دو نمونه تولید شد و به مرکز تعیین استانداردها ارسال شد تا وزن و کیفیت پارچه ولباس تولید شده مورد ارزیابی قرار گیرد و در کل، محصول با قیمت مناسب تری تولید شد.

سهرابی اظهار کرد: خوشبختانه در ایام نوروز تعدادی خیاط خیر نیز بدون چشم‌داشت به مجموعه خیاط خانه بیمارستان پیوستند و خوشبختانه به غیر از ماسک لوازم حفاظت فردی با هزینه سازمانی پرسنل بیمارستان تامین شد و تاکنون روزانه ۵۰ تا ۶۰ دست لباس ایزوله و حفاظتی در مقابل کرونا و تعداد بسیار زیادی گان تولید کرده ایم و دپوی بسیار مناسبی در بیمارستان وجود دارد.

وی با اشاره به اینکه نیاز بیمارستان بسته به شرایط شیوع بیماری متفاوت است، گفت: در روزهایی که شیوع بالا بود، حتی بخش داخلی، اورژانس و ICU بیمارستان به صورت کامل درگیر بیماری شدند و به تبع آن نیاز به امکانات حفاظت شخصی بیشتر بود، اما با کاهش شیوع نیاز هم کمتر شده است. نکته مهم این است که بیمارستان امام خمینی(ره) اراک توانست پرسنل خود را نسبت به تجهیزات و وسایل حفاظت فردی مطئمن و تامین کند که البته از نظر مالی هم بسیاری از هزینه تحت کنترل درآمد.

مدیر درمان تامین اجتماعی استان مرکزی تصریح کرد: بیمارستان امام خمینی(ره) اراک یک بیمارستان سازمانی است و واحدهای مختلف آن تولیدی و تولید کننده نیستند که بخواهند براساس تولید و عرضه اقلام خود مبلغی را دریافت کنند، اما این آمادگی وجود داشت که مراکز ملکی خود را تا حدی حمایت کنیم و پس از دپوی مناسب امکانات در بیمارستان تولیدات به دیگر مراکز درگیر کرونا اهدا شود.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: کروناویروس سازمان تامین اجتماعی لباس ایزوله بیمارستانی استانی اجتماعی بیمارستان امام خمینی ره حفاظت فردی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۷۷۴۳۰۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

توزیع ۱۲۷ میلیارد تومان جهیزیه بین مددجویان لرستان

مدیرکل کمیته امداد امام‌ خمینی(ره) لرستان از توزیع ۴ هزار و ۲۶۵ سری جهیزیه بین نوعروسان این استان خبر داد. - اخبار استانها -

جلال شیخ‌پور در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم در خرم‌آباد، گفت: ترویج گسترش فرهنگ ازدواج‌های آسان، کم‌هزینه و پایدار یکی از اهداف نهاد کمیته امداد است.

او با اشاره به طرح‌های مختلف کمیته امداد برای توانمندسازی مددجویان اضافه کرد: این نهاد با مشارکت خیرّان و کمک به نوعروسان زمینه‌های سبک زندگی ساده را فراهم کرده‌است.

توزیع 62 میلیارد تومان بسته معیشتی بین نیازمندان لرستان

مدیرکل کمیته امداد امام‌ خمینی(ره) لرستان اعلام کرد: 4 هزار و 265 سری جهیزیه با مبلغ 127 میلیارد تومان بین مددجویان این استان در سال 1402 توزیع شده‌است.

شیخ‌پور بیان کرد: جهیزیۀ توزیع‌شده بین نوعروسان لرستان شامل یخچال، تلویزیون، ماشین لباس‌شویی، جاروبرقی و اجاق گاز است که بین مددجویان در تمام شهرهای این استان توزیع شده‌است.

او خاطرنشان کرد: هیچ نوعروس پشت نوبتی برای دریافت جهیزیه در لرستان وجود ندارد و تلاش می‌کنیم که لوازم ضروری زندگی برای مددجویان را در امسال نیز تأمین کنیم.

مدیرکل کمیته امداد امام‌ خمینی(ره) لرستان با تأکید به کمک به ایتام، زنان سرپرست خانوار و ایجاد اشتغال‌ برای مددجویان این استان یادآور شد: 12 هزار و 585 مورد فرصت شغلی برای مددجویان ایجاد شده‌است.

شیخ‌پور با اشاره به اقدامات کمیته امداد برای محرومیت‌زدایی خاطرنشان کرد: 922 میلیارد تومان فرصت شغلی در سرفصل‌های کشاورزی دامپروری، صنایع‌دستی و خدمات برای مددجویان لرستان ایجاد شده‌است.

انتهای پیام/ 644

دیگر خبرها

  • همه مطالبات کارکنان بیمارستان امام خمینی (ره) کرج پرداخت شد
  • روش تربیتی امام خمینی(ره) و نقطه اوج حکومت مهدوی
  • نوای زیبای تلبیه در حسینیه امام خمینی(ره)
  • فیلم/ نوای زیبای تلبیه در حسینیه امام خمینی(ره)
  • خودکفایی در تامین نانوکاتالیست‌ ضروری در تولید بنزین
  • خودکفایی کشور در تأمین نانوکاتالیست ضروری در تولید بنزین
  • خودکفایی کشور در تامین نانوکاتالیست ضروری در تولید بنزین
  • توزیع ۱۲۷ میلیارد تومان جهیزیه بین مددجویان لرستان
  • تولید یک شرکت دانش بنیان برای خودکفایی در تأمین ماده اولیه بنزین
  • خودکفایی در تأمین نانوکاتالیست ضروری در تولید بنزین