Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیر درمان تامین اجتماعی استان مرکزی گفت: شهرداری اراک از سال 92 دو میلیارد تومان به بخش درمان سازمان تامین اجتماعی بدهکار بوده و این موضوع شکل حقوقی پیدا کرده است.

به گزارش ایسنا، بابک عدلی در نشست خبری به مناسبت هفته تامین اجتماعی در جمع خبرنگاران افزود: حدود پنج سال است که از این تعهد شهرداری اراک می‌گذرد و در آخرین صحبت از سوی شهرداری گفته شد که شهرداری اصلا بدهی ندارد و این مسئله حقوقی شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با اشاره به ساخت پلی کلینیک بیمارستان امام خمینی(ره) اراک گفت:‌ برنامه این است که بخش سرپایی این بیمارستان جدا شود و در ساختمان دیگری مستقر شود تا فضای فعلی درمانگاه و سرپایی بیمارستان را به بخش‌های بستری اضافه کنیم.

عدلی بیان کرد: شاید تنها موقعیتی که همه مردم یکدل کمک می‌کنند بخش درمان باشد. وقتی خیرین از کشورهای دیگری در ساخت و تجهیز بیمارستان کمک می‌کنند، انتظار نمی‌رود ارگان‌های مختلف در بخش درمان کوتاهی کنند. امید است ارگان‌های خدمات شهری که در دنیا به بخش درمان کمک می کنند در شهر ما نیز به این مهم توجه کنند.

وی افزود: استان مرکزی در بخش درمان مستقیم تامین اجتماعی دارای سه بیمارستان ملکی در شهرستان‌های اراک، ساوه و شازند و هفت مرکز درمانی شبانه ‌روزی و سرپایی است. پلی کلینیک شبانه‌روزی ابن سینا در اراک با روزی بین دو هزار تا 2500 نفر مراجعه کننده که خدمات کاملا رایگان دریافت می‌کنند، شلوغ‌ترین مرکز درمانی سرپایی استان است.

وی تصریح کرد: تغییراتی که براساس افزایش شاخص‌های درمان در دولت یازدهم مشاهده شده است برای بیمه‌شدگان و شرکای اجتماعی ملموس است.

عدلی اظهار کرد: در این مدت در بخش سخت‌افزاری و فعالیت‌های فیزیکی ارتقای هتلینگ بیمارستان‌ها را در استان شاهد بودیم که در بیمارستان امام خمینی(ره) اراک ساخت بخش‌های بستری، اورژانس و بخش‌های پاراکلینیک این بیمارستان به طور کامل به اتمام رسیده است.

رئیس سازمان نظام پزشکی استان مرکزی گفت: ارتقای هتلینگ بیمارستان امام خمینی(ره) اراک به عنوان یکی از پایلوت‌های کشوری به اتمام رسیده است.

وی ادامه داد: همچنین طی دولت یازدهم افزایش تخت در این بیمارستاها را شاهد بودیم و در شازند نیز دو بخش جدید ساخته شده است، همچنین بخش ویژه icu با مشارکت یک خیر در حال ساخت است و فعالیت‌های ارتقای اورژانس آن انجام خواهد شد.

عدلی بیان کرد: با فعالیت‌های مذکور در کنار ساخت مراکز درمانی جدید در سال گذشته در سفر ریاست جمهوری درمانگاه خمین و دلیجان افتتاح شد که در حال فعالیت هستند. علاوه بر این در حال ساخت مرکز درمانی تفرش هستیم که برای سال 96 شروع به کار خواهد کرد و شروع ساخت درمانگاه زرندیه را نیز در سال جاری در دستور کار خود خواهیم داشت.

مدیر درمان تامین اجتماعی استان مرکزی گفت: با توجه به رشد جمعیت کارگری و صنعتی در زرندیه بر اساس شاخص‌های جمعیتی باید در این شهرستان یک مرکز ملکی سازمانی احداث شود که این مهم در حال تحقق است.

وی اضافه کرد:‌ بخش دیالیز بیمارستان امام خمینی(ره) اراک از بخش‌های پیشرفته استان است که با مشارکت خیر ساخته شده است. همچنین در چهار سال گذشته از نظر رشد و ارتقای تجهیزات پزشکی فعالیت شده است، همچنین خرید آمبولانس‌ها به طور کامل صورت گرفته و در حال حاضر در هیچکدام از مراکز درمانی کمبود آمبولانس را شاهد نیستیم.

عدلی ادامه داد: بخش‌های تصویربرداری بیمارستان‌های تامین اجتماعی به طور کامل در سه بیمارستان ملکی موجود دیجیتال شده‌اند. در اراک یک بخش تصویربرداری یونیک وجود دارد و به تازگی یک دستگاه ماموگرافی دیجیتال خریداری شده که امید است ظرف یک ماه آینده نصب شود.

وی افزود: تجهیزات اتاق عمل و نجهیزات پیشرفته لاپاروسکوپی برای بیمارستان‌های اراک و ساوه خریداری شده است. در بخش‌های ویژه تجهیزات اسکوپیک و دستگاه‌های درون بین تقریبا در تمام مراکز به روز شده‌اند.

رئیس سازمان نظام پزشکی استان مرکزی بیان کرد:‌ در مدت مذکور هر سه بیمارستان ملکی استان مجهز به بهترین دستگاه‌های اکسیژن ساز با درجه خلوص بسیار بالا شدند که باعث جلوگیری از نقل و انتقال در بیمارستان‌ها شده است.

وی افزود: در حوزه محیط زیستی برای هر سه بیمارستان ملکی استان بهترین دستگاه‌های بی‌خطرسازی زباله‌های بیمارستانی نصب شده و به صورت کاملا علمی دستگاه‌های بیمارستانی زباله‌ها را بی‌خطر می‌کنند. زباله‌های بیمارستانی جزو سمی ترین زباله‌ها هستند و بی‌خطر کردن آنها بسیار اهمیت دارد.

عدلی گفت: طی این مدت سعی شده است در بخش درمان گروه‌های تخصصی مختلف را جذب کنیم تا زنجیره‌های کامل را در بخش‌های درمانی شاهد باشیم.

وی تصریح کرد: بیش از 60 درصد بیماران در بیمارستان شازند روستایی هستند؛ این بیمارستان تنها بیمارستان تامین اجتماعی در کشور است که وارد چرخه طرح تحول سلامت شده است و نیز تنها بیمارستان موجود در این شهرستان است. با توجه به اجرای طرح تحول سلامت و کاهش فرانشیز پرداختی از جیب بیمار این نیاز وجود داشت که این بیمارستان در شازند وارد چرخه تحول سلامت شود که سازمان تعهد خود را در این خصوص به صورت کامل انجام داده است. این بیمارستان متشکل از بخش‌های جراحی، داخلی، زنان، اطفال، قلب و رادیولوژی است.

عدلی اظهار کرد: از نظر فنی، پزشکی و تجهیزاتی تعهدات سازمان در حوزه طرح تحول سلامت به طور کامل انجام شده اما متاسفانه تعهدات طرف مقابل یعنی وزارت بهداشت به صورت کامل اجرا نشده است و امید است این مهم ادامه طرح را با مشکل روبرو نکند چراکه تمایل داریم این طرح را به شکل کامل انجام دهیم.

وی افزود: اگر سازمان تامین اجتماعی از ابتدای آغاز طرح تحول سلامت در اردیبهشت‌ماه سال 93 همکاری نمی‌کرد این طرح شروع نمی‌شد. امید است این همکاری از طرف وزارت بهداشت وجود داشته باشد و منابع مالی که به این موضوع تخصیص داده می‌شود، واقعا تخصیص داده شود.

مدیر درمان تامین اجتماعی گفت: گاهی از بدهی بیمه‌ها به مراکز درمانی صحبت می‌شود، اما طلب سازمان‌ تامین اجتماعی بابت شرکت‌های دارویی از مراکز دانشگاهی را اعلام نکرده‌ام و این تمایل وجود دارد که همه در قالب همکاری همه جانبه بتوانیم در جایگاه خود به گونه‌ای فعالیت کنیم که مردم دچار مشکل نشوند.

وی با اشاره به طرف‌های قرارداد با تامین اجتماعی گفت: این سازمان حدود هزار مرکز درمانی را طرف قرارداد خود دارد که ما از بخش دولتی؛ خصوصی، مطب های سرپایی و تمام مراکز غیر از سازمان خرید خدمت می‌کنیم.

عدلی ادامه داد: تامین اجتماعی اولین بیمه‌گر کشور و دومین تولید کننده درمان است و ما مسئول تولید بین 12 تا 15 درصد درمان در کشور هستیم که 85 درصد آن با اکثریت در اختیار وزارت بهداشت و مابقی در اختیار بخش خصوصی است.

وی با اشاره به پروژه‌های انجام شده در قالب دولت الکترونیک اضافه کرد: حذف دفترچه درمانی می‌تواند شروعی برای تشکیل پرونده الکترونیک برای بیماران، داشتن سابقه و جلوگیری از تقاضای القایی باشد.

مدیر درمان تامین اجتماعی استان مرکزی گفت: وقتی ارجاع الکترونیک وجود داشته باشد همچون کشورهای پیشرفته پزشک نسخه را در سیستم وارد کرده و بیمار در داروخانه دارو را دریافت می‌کند، که این اقدام از بروز اشتباه در تجویز نسخه جلوگیری می‌کند. پایلوت این طرح در استان یزد انجام شده است.

رئیس سازمان نظام پزشکی استان بیان کرد: هر سه بیمارستان ملکی استان مرکزی جزو استان هایی است که از نظر شاخص‌های درمانی مناسب است. ضریب اشغال تخت استانی در سال گذشته 85 درصد بوده است که بهترین شاخص مراکز درمانی محسوب می‌شود و تعداد مراجعین سرپایی استان در سال گذشته چهار میلیون و 253 هزار مورد بوده است.

وی افزود:‌ تعامل با شرکای اجتماعی شامل کانون‌های بازنشستگی، کارگری و کارفرمایی است و سعی شده است بازرس‌های محسوس و نامحسوس سازمان در مراکز درمانی حضور داشته باشند.

عدلی اظهار کرد: هزینه‌های درمان در بخش مستقیم طی سال گذشته حدود 140 میلیارد تومان و هزینه‌های درمان در بخش غیرمستقیم 190 میلیارد تومان بوده است.

وی در بخش دیگری از سخنانش رسالت سازمان نظام پزشکی را دو بخش دفاع از صنف پزشکان و دفاع از حقوق مردم عنوان کرد و گفت: سازمان نظام پزشکی در کشور دارای سه بخش دادستانی، کمیسیون‌های بدوی انتظامی و کمیسیون‌های تجدیدنظر است که اگر شکایت‌های قصور پزشکی در این بخش‌های واصل شود در این مراحل پیگیری می‌شود.

وی افزود: در سال گذشته حدود 42درصد از شکایات منجر به رای و کیفرخواست شده است که بیشترین شکایات به ترتیب در حوزه متخصصین زنان، جراحی عمومی، ارتوپدی و پزشکان عمومی بوده است.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۳۹۷۰۱۰۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بخشی از بدهی‌های بانکی شهرداری تهران با مولدسازی تسویه شد

معاون مالی و اقتصاد شهری شهرداری تهران با اشاره به اینکه با مولدسازی توانستیم بخشی از بدهی‌های بانکی را تسویه کنیم،‌ گفت: همچنین توانستیم منابع جدیدی در جهت حمل‌ونقل عمومی و پروژه‌های عمرانی به کار گیریم. - اخبار اجتماعی -

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری تسنیم، لطف‌الله فروزنده؛ معاون مالی و اقتصاد شهری شهرداری تهران، اظهار کرد: در سال 1402 شهردار تهران موفق شد علاوه بر تحقق بودجه در پایان دی ماه، متمم حدودا 30 هزار میلیاردی را نیز محقق کند و این امر نشاندهنده عزم جدی و حمایت اعضای شورای شهر و تلاش یکایک مدیران و کارکنان شهرداری است که در طول تاریخ شهرداری بی‌نظیر است.

وی افزود: بی‌تردید تامین منابع 104 همتی نیاز به ابتکار و خلاقیت داشت که بخشی از آن به صورت نقد است که تلاش مناطق در این خصوص چشمگیر بود.

معاون مالی و اقتصاد شهری شهرداری تهران با اشاره به مولدسازی و تسویه بخشی از بدهی بانکی، گفت: خوشبختانه با مولدسازی توانستیم بخشی از بدهی‌های بانکی را تسویه کرده و منابع جدیدی در جهت حمل و نقل عمومی و پروژه‌های عمرانی به کار گیریم.

معاون شهردار تهران ادامه داد: از سال 96 مساله روش واریز و برداشت در شهرداری سابقه داشته است. سال گذشته طی توافقی که با بانک‌ها صورت گرفت، توانستیم در اقدام ارزشمندی نزدیک 20 همت واریز و برداشت انجام دهیم. همچنین بر اساس ماده 13 و با استفاده از ظرفیت‌های قانونی و با همکاری بانک‌ها، بدهی‌هایی را که از سال85، 88، 91 و 92 باقی مانده بود و نرخ مرکب به آن تعلق می‌گرفت و باعث ضرر مردم شهر بود؛ بخشی را تسویه و حدود 50 درصد مبالغ تسویه را تسهیلات گرفتیم.

معاون مالی و اقتصاد شهری شهرداری تهران ادامه داد: تلاش کردیم با شناسایی اولویت‌ها در بودجه به ویژه در بخش حمل و نقل، اتوبوس، اورهال کردن واگن‌ها، توسعه خطوط و ایستگاه‌های مترو، رویدادهای فرهنگی و خدمات شهری، توانستیم یک کارنامه خوب در بخش عمران داشته باشیم.

وی با اشاره به اینکه در بخش هزینه‌ای نیز بیست و ششم هر ماه حقوق‌ها را پرداخت کردیم بدون اینکه کوچکترین دغدغه‌ای برای کارکنان ایجاد شود. همچنین هزینه‌های جاری را نیز کاملا پرداخت کردیم و هیچ دغدغه‌ای جهت پرداخت نداشتیم. در بحث سرمایه‌ای نیز نزدیک 64 هزار میلیارد تومان در پروژه‌های سرمایه‌ای پول تزریق کردیم. همچنین در موضوع مالی نیز نزدیک به 20 عملیات انجام و گام مثبتی در این جهت برداشته شد.

فروزنده ادامه داد: به طور تقریبی 85 در صد منابع جهت کارهای سرمایه‌ای به صورت پروژه‌ای به تمامی معاونت‌ها داده شد و به جهت اهمیت معاونت حمل و نقل که شورا بیشتر روی آن نظر داشت با اولویت همراه بوده است. این قدام به درستی نشاندهنده کارآمدی است. کارآمدی یک مجموعه به این معناست که ضمن تامین منابع لازم، بتواند ماموریت‌هایی را که شورا مشخص کرده را دنبال کند.

معاون شهردار تهران با اشاره به اینکه برخی مخالفان بر نمی‌تابند، نمی‌توانند عدد و رقم را هضم کنند، بی‌جهت می‌گویند کارآمدی نیست، تصریح کرد: کارآمدی به افزایش سطح خدمات، اورهال کردن واگن‌ها، خرید اتوبوس، برقی‌سازی، ساماندهی میادین میوه و تره بار، ساماندهی پسماند، رویدادهای بزرگ و فرهنگی مانند اربعین، جاماندگان، غدیر، امام رضایی‌ها، ایام ماه مبارک رمضان و...که مورد تشویق مردم قرار بگیرد. اینها یعنی کار آمدی؛ کارآمدی به این است که شما بتوانید منابع لازم را به دست آورید و خدمات مطلوبی انجام دهید.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • هدیه ۴۰۰ هزار تومانی تامین اجتماعی به این افراد
  • هدیه ۴۰۰ هزار تومانی تامین‌اجتماعی به بیمه‌شدگان برای خرید کتاب
  • هدیه ۴۰۰ هزار تومانی خرید کتاب برای بیمه‌شدگان جدید تامین اجتماعی
  • پزشکیان: دولت به شرکت‌های دارویی ۶۰ هزار میلیارد تومان بدهی دارد
  • بخشی از بدهی‌های بانکی شهرداری تهران با مولدسازی تسویه شد
  • پزشکیان : دولت به شرکت‌های دارویی ۶۰ هزار میلیارد تومان بدهی دارد/ در درمان بیماری های خاص مانده‌ایم
  • از پیشگیری آسان تا درمان مشکل
  • دهقان کیا: دولت و مجلس به دنبال حال خوب برای بازنشستگان تأمین اجتماعی نیستند/ حال خوب با پرداخت بدهی دولت به تامین اجتماعی
  • پروژه‌های سلامت محور گیلان در انتظار اعتبار ۱۰۲۵ میلیارد تومانی
  • دولت به فروشندگان کالابرگ چقدر بدهی دارد؟ | اعلام زمان تسویه نهایی با فروشندگان